Dan Chitic, veste uriașă: ”Adevărata Revoluție începe!”

Acum puțin timp, demersul suveranist al avocatului Dan Chitic a dobândit recunoaștere oficială – un pas esențial către un deziderat național
BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cel mai consecvent actant al suveranismului românesc, avocatul Dan Chitic face un anunț extrem de important:
”Legea Suveranității a fost publicată în Monitorul Oficial 925/28.IX.2021!!!”, scrie Dan Chitic, arătând că forma finală poate fi citită începând de la pagina 8 în Partea 1 a Monitorului Oficial respectiv.
Odată cu această procedură se poate trece la faza următoare: ”De azi începe strângerea de semnături pentru Legea noastră, Legea poporului!”
În acest sens, Dan Chitic anunță că formularul de strângere de semnături poate fi găsit doar pe pagina https://vremsuveranitate.ro , unde cei dornici să ajute la strângerea de semnături se pot înscrie ca voluntari în ”Armata Suveranității”.
”Adevărata Revoluție începe!”, scrie în final Dan Chitic, asigurându-i pe numeroșii săi susținători că nu se va opri ”până la capăt!”.