Despre cum a fost folosit COVID-19 pe post de instrument pentru instaurarea unei noi ordini mondiale

Neaparat trebuie urmarit acest documentar ... Cultura generala necesara prezentului si viitorului omenirii.

Emisiunea SUBIECTIV cu Răzvan Dumitrescu:

"Despre cum a fost folosit COVID-19 pe post de instrument pentru instaurarea unei noi ordini mondiale!
Cum a reusit CHINA sa faca asta si cum a reusit partidul comunist chinez sa-si impuna metodele si ideologia in toata lumea folosind acest virus dar si o retea uriasa de troli?

Pe 16 februarie 2020 aparea un video care a devenit in scurt timp viral pe Twitter. Este prezentat ca fiind filmat în Wuhan, epicentrul epidemiei, și arata cadavrele unor persoane moarte de coronavirus, căzute pe stradă.

Dar LE MONDE verifica ( mult mai tarziu!) elementele care apar pe imagini si, surpriza: reiese ca strada este in realitate din Shenzen,unde nu existau restrictii și care se aflala 1.000 km de Wuhan.
Magazinele care apar în imagini sunt închise. Asta sugereaza ca imaginile au fost filmate imediat dupa zorii zilei, și persoanele respective sunt oameni fara adapost, care dorm pe strada.

O armata de TROOLI din CHINA a raspandit aceste imgini peste tot in Vest iar o investigatie publicata de New York Times arata ca au încercat sa induca frica și teama în randul populatiilor din Occident pentru ca politica de lockdown a Chinei sa fie copiata și impusa împotriva democratiilor din vest.

Vestul a muscat cu ajutorul unor...parghii care au facut jocul CHINEI si despre toata reteaua asta este vorba in materialul difuzat la SUBIECTIV!"

Video:

https://fb.watch/f1vQNi7haN/