Dictatura COVID s-a prăbușit. Un nou „J’accuse” zgâlțâie lumea. Este nevoie de un „Nürnberg II”

Pentru ca o asemenea monstruozitate să nu se mai repete cineva trebuie să plătească.
Cele mai recente dezvăluiri care vin din America nu mai lasă loc la nici o îndoială: în ultimii doi ani am asistat la o făcătură mondială.
La o lovitură, nu de stat, ci la o „lovitură de planetă”. La un puci în care uniformele militare au fost camuflate sub halate albe. Și în care scopul obținerii controlului politic asupra lumii a fost disimulat sub pretexte științifice și umanitare.
S-a mers până acolo încât puciștii nu s-au mai ferit, vorbind deschis despre necesitatea unei „dictaturi medicale”.
O dictatură medicală care, în numele științei, a schimbat viața oamenilor de pe întreg Pământul, a distrus economia mondială și economiile naționale și a pus în pericol însuși viitorul omenirii.
O dictatură medicală care, în numele unei noțiuni utopice precum „binele comum”, a omorât mai mulți oameni decât ar fi făcut-o boala netratată. Și nu se știe câți va continua să ucidă în următorii ani, prin efectele perverse și necunoscute încă ale unor tratamente experimentale aruncate pe piață și aprobate cu grabă criminală.
De la începutul pandemiei, Israelul s-a aruncat nebunește într-o cursă în care părea că vrea să depășească toate recordurile: la vaccinare, la lockdown, la restricții.
Ca să își justifice propriile măsuri draconice, majoritatea țărilor occidentale dădeau Israelul ca exemplu de „cum se face”.
Cu toate acestea, Țara Sfântă, ultravaccinată, ultraizolată, ultradistanțată și ultramascată nu înceta să bată record după record la infectări. La fel, toate țările occidentale care o imitau.
Israelul a ajuns la a patra doză de vaccin, fără nici un rezultat. Dimpotrivă. Încă din august 2021, medicii israelieni se plângeau că spitalele sunt pline de VACCINAȚI.
Era limpede că ne apropiam de un punct de cotitură. De un moment crucial.
Și acest moment a venit după ce, lovit de valul Omicron, Israelul a capotat. A acceptat în sfârșit ceea ce numeroase studii științifice demonstraseră de mult: că imunitatea naturală este singura cale de combatere a pandemiei.
Imediat după aceea, au apărut în toată lumea semne că Dictatura COVID crapă din toate încheieturile.
Dar dacă, în ultimii doi ani, am fost supuși unei dictaturi feroce sub deviza „Respectați Știința”, când de fapt tocmai Știința a fost călcată în picioare, iar somități precum laureatul Nobel și virusologul Luc Montagnier, virusologul Didier Raoult sau inventatorul ARN-mesager Robert Malone au fost făcuți conspiraționiști și li s-a băgat pumnul în gură, atunci cineva trebuie să plătească pentru această suferință provocată omenirii.
Mai ales acum, când s-a dovedit că virusul a fost creat în laboratorul din Wuhan cu bani americani dați de Fauci.
Când s-a dovedit că Fauci și acoliții săi știau că antivirale ieftine, ca Ivermectina și Hidrohiclorochina funcționează perfect, dar au fost interzise și denigrate cu bună știință.
Când, pe scurt, s-a dovedit că toată isteria a fost o făcătură planetară, cineva trebuie să plătească.
Pentru ca o asemenea monstruozitate să nu se mai repete.
Și nu e vorba de o mână de acoliți ai lui Fauci. E vorba de mii și mii de așa-ziși „oameni de știință”, medici, politicieni, ziariști din toată lumea.
(Apropo: felul în care presa „mainstream” ascunde sau minimalizează documentele teribile dezvăluite de Project Veritas este dovada perfectă a Complicității. O complicitate plătită cu bani grei).
Mai mult ca oricând, este nevoie de un „Nürnberg II”.
Profesorul Ehud Qimron, șeful Catedrei de Microbiologie și Imunologie de la Universitatea din Tel Aviv și unul dintre cei mai importanți imunologi din lume, a dat publicității o scrisoare deschisă în care critică aspru modul în care autoritățile din Israel au gestionat pandemia COVID.