Dosar România: Pacienții din linia întâi

Ceea ce au făcut "eroii" din linia întâi în timpul pLandemiei cu bolnavii internați cu Sars-Cov-2 depășește orice limită și pentru acest lucru suntem obligați să ne prezentăm cu toții în fața sediului CCR în această marți, de la ora 9.00!

Nu se mai poate continua așa, ați depășit orice limită!

Din acest motiv, cei din USR au dorit să își înfigă ghearele în TVR, ca ulterior să controleze tot ceea ce mișcă pe coridoarele televiziunii publice.

Noi am tras semnalul de alarmă asupra problemelor din spitale de mai bine de un an,dar am fost etichetați tot timpul teroriști sau conspiraționiști când spuneam adevărul.

Asta au făcut eroii din linia 1 plătiți cu zeci de mii de lei lunar, nefăcând altceva decât să sedeze și să intubeze pacienții împotriva voinței lor, pentru ca în final 90% din ei să fie aruncați direct în sacii de plastic. Așa au fost duși la cimitire!

Emisiunea "Dosar România:Pacienții din linia întâi" ce a fost difuzată pe TVR în urmă cu câteva ore va intra în istoria celor mai negre momente ale medicinei românești, eroii din spital comportandu-se precum niste măcelari fără scrupule la propriu.

Respect echipei de jurnaliști din TVR că a avut curajul de a transmite acest documentar șocant.

Nu știu dacă pot dormi la noapte după ce am văzut în această emisiune.

Sfatul meu este să salvați această emisiune, fiindcă linkul de pe Youtube ar putea să dispară în curând.

Este incredibil ceea ce au facut "eroii" din linia 1 cu pacienții internați în timpul pandemiei!

De aceea, aparținătorii pacienților nu au fost lăsați să intre în spital, fiindcă acolo se petreceau niște scene dubioase.

Asa ceva nu mai vezi decât în filmele de groază, doar că de data aceasta realitatea a bătut filmul.

Cei morti care au fost băgați în sacii de plastic merită sacrificiul nostru, de aceea suntem obligați să luptăm în fiecare clipă pentru descoperirea adevărului din timpul acestei pLandemii.

Altfel, nu vom scăpa și gândiți-vă că la un moment dat puteți ajunge voi în locul lor.

Ziua de 8 Iunie este ziua dreptății și a judecății!

Toată țara iese în stradă pentru a redeveni liberi!