Legea vaccinării prevede abuzul obligativității

Legea vaccinării prevede abuzul obligativității

Medicii reclamă: Legea vaccinării prevede abuzul obligativității. Și vaccinarea anti-coronavirus ar putea intra sub incidența acesteia. Alexandru Rafila dezinformează Parlamentului României, corpul medical neinformat și opinia publică.

Asociația Medici pentru Consimțământ Informat îl contrazice pe deputatul PSD Alexandru Rafila și atrage atenția parlamentarilor că proiectul de lege a vaccinării, aflat la un pas de adoptare, prevede atât caracterul obligatoriu al vaccinării pentru copii și adulți, cât și vaccinarea obligatorie „în situații epidemiologice speciale”, cum este pandemia de SARS-CoV-2. De asemenea, aceasta prevede vaccinarea obligatorie a întregului personal medico-sanitar, fără nici un echivoc, deși o mare parte dintre lucrătorii din spitale refuză să se injecteze cu ARNm anti-Covid-19. „Prin dispozițiile cuprinse în proiect se aduc grave prejudicii drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățeanului, obligându-l să consimtă la actul medical prin toate formele viciului de consimțământ, în esență, prin inducerea fricii”

Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Medicii-reclama-Legea-vaccinarii-prevede-abuzul-obligativitatii.-Inclusiv-pentru-injectiile-anti-coronavirus.-Alexandru-Rafila-dezinformeaza-Parlamentului-Romaniei-corpul-medical-neinformat-si-opinia-publica