Luc Montaigner în Parlamentul European despre vaccinurile ARNm: Sunt otrăvuri!

Laureatul al premiului Nobel în medicină pentru descoperirea SIDA, Profesorul virusolog Luc Montagnier a fost invitat la Parlamentul din Luxemburg, miercuri, 12 ianuarie, ca sa vorbeasca despre vaccin.

Luc Montagnier a spus în discursul său următoarele:
„Aceste vaccinuri sunt otrăvuri. Nu sunt vaccinuri reale. ARNm permite ca mesajul său să fie transcris în întregul corp, în mod necontrolat. Nimeni nu poate spune pentru fiecare dintre noi unde vor ajunge aceste mesaje. Prin urmare, aceasta este o necunoscută groaznică. Exista o lucrare publicată cu peste un an în urmă că aceste ARNm-uri conțin prioni. Acestia sunt capabili să introducă modificări ale proteinelor într-un mod imprevizibil. Ca medic am cunoscut 21 de persoane care au primit 2 doze de vaccin Pfizer, mai exista o persoana care a primit Moderna. Cei 21 au murit de boala Creutzfeldt-Jakob. Cele 3 vaccinuri Pfizer, AstraZeneca, Moderan conțin o secvență modificata artificial. Prin urmare, există un risc cunoscut pentru sănătatea umană.

Ca medic, este și mai important pentru mine că există o discuție despre Etica Medicală definita de principiul lui Hipocrate „Primum non nocere „în primul rând, nu face rău” asta legat de jurământul pe care îl facem.
Trebuie să respectăm Etica Medicinii pentru a îngriji și a vindeca, dar ceea ce se întâmplă astăzi este complet opusul.

Acum ne confruntam cu o campanie masivă, cu reguli de marketing pentru a vinde și a impune produse care ucid. ”

Videoclipul cu discursul lui L. Montagnier la parlamentul din Luxemburg a fost descărcat pe platforma
You tube, dar în mai puțin de un minut, acesta a fost sters. Acum, giganții rețelelor de socializare actioneaza în mod deschis antidemocratic și în cooperare cu Big Pharma și guvernele.

https://ortodoxinfo.ro/2022/01/14/luc-montaigner-in-parlamentul-european-despre-vaccinurile-arnm-sunt-otravuri/