O petiție de investigare a lui Bill Gates pentru „ crime împotriva umanității ” la Casa Albă

O petiție de investigare a lui Bill Gates pentru „ crime împotriva umanității ” la Casa Albă
Microsoft co-founder and philanthropist Bill Gates, in Washington, DC on March 12, 2014.
Microsoft co-founder and philanthropist Bill Gates, in Washington, DC on March 12, 2014.

 

O petiție de investigare a lui Bill Gates pentru „ crime împotriva umanității ” și „ abuzuri medicale ” a obținut un uimitor 289.000 de semnături din partea cetățenilor în cauză, aproape triplând numărul necesar pentru a primi un răspuns de la Casa Albă.

Petiția „Noi, poporul”, solicită guvernului federal să solicite Congresului să investigheze Fundația Bill și Melinda Gates , afirmând că „ Congresul și toate celelalte organe de conducere sunt abandonate în sarcină până când o anchetă completă și publică este finalizată. 

Petiția creată pe 10 aprilie a atins pragul de 100.000 de semnături în câteva zile și este în prezent una dintre cele mai populare petiții de pe site.

După cum explică site-ul Casei Albe  „Noi, poporul”,  platforma de petiții dă dreptul fiecărui cetățean american „ să devină agent de schimbare ” – și, dacă o petiție obține 100.000 de semnături în 30 de zile, Casa Albă „se va asigura că intră în fața experților politici adecvați ” :

„ Noi poporul este o platformă care abilită publicul american să ia această acțiune ca niciodată – este o cale pentru oricine, oriunde, să vorbească direct cu guvernul și să devină agent pentru schimbare.

„Cu Noi, oamenii, puteți crea cu ușurință o petiție online, partaja și colecta semnături. Dacă strângeți 100.000 de semnături în 30 de zile, vă vom examina petiția, ne vom asigura că va ajunge în fața experților politici corespunzătoare și vom emite un răspuns oficial. ”

Petiția „Noi, oamenii”, poate fi accesată aici .

Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului președinte John F. Kennedy, a criticat dur și Gates pentru ceea ce el descrie drept „ convingerea mesianică că este dispus să salveze lumea cu ajutorul tehnologiei. 

„ Vaccinurile, pentru Bill Gates, sunt o filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o întreprindere globală de identitate vacantă) și îi conferă control dictatorial asupra politicii globale de sănătate – vârful de lance al neoimperialismului corporativ , ”A scris Kennedy Jr.

„ Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare alimentată de convingerea mesianică că este ordonat să salveze lumea cu tehnologie și cu o voință asemănătoare cu zeii de a experimenta viața oamenilor mai puțin importanți .”

RELATED: Robert F. Kennedy Jr: „Bill Gates Nici nu a putut salva Windows de la viruși” – El trebuie să se „așeze”