Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer

Peste 3000 de doctori romani, sponsorizati de Pfizer! De cand o asteptam pe asta! Ia uite cum incep sa se lege toate...

Lista doctorilor din Romania sponsorizati de Pfizer!

Pentru cine nu stie, in anul 2019 compania Pfizer a alocat cea mai mare suma de bani medicilor din Romania, sub forma de sponsorizari! Chiar inainte de aparitia pandemiei si vaccinului! De sponsorizat, sponsorizau de ani de zile. Dar in 2019 a fost alocat cel mai mare buget!

Va aduceti aminte ca va scriam in urma cu vreo luna sau doua, de obiceiurile astora de la Pfizer? Ca asa actioneaza de regula, inainte sa intre pe o piata? Arunca cu bani in stanga si in dreapta pe la doctori, facandu-le diverse favoruri, sub forma de sponsorizari?
Cam cati medici au fost sponsorizati de Pfizer in 2019 in Romania? Fix inainte de pandemie si de vaccin?! Va spun eu cati. Un pic peste 3000 de medici!

Deci e la mintea cretinului ca astia o sa tot tipe ca vaccinul e sfant, e bun, e salvarea, chiar daca scrie mare cat China pe el, ca-i experimental! Ca sa nu va spun ca au primit bani de la ei si in 2020, vor primi si in 2021 vor primi la nesfarsit bani, bani si iar bani, ca sa ne foloseasca pe post de cobai! Totul se rezuma la bani!

Asta, ca sa vedeti cata proba de cretinism exista in Romania. Acum ati vazut si pretul, ca sa risti o viata.

Eu personal, astora care au luat bani de la Pfizer, le interziceam prin lege sa aiba dreptul de a influenta vreun pacient in privinta vaccinului. In caz contrar le ridicam dreptul de a mai profesa in domeniu! De ce ? Pentru ca asa este normal! Pentru ca nu ar trebui sa aiba drept de opinie in privinta vaccinarii, sub nici o forma!

Cand iei bani sub forma de sponsorizare fix de la firma care produce vaccinul si il vinde in Romania, tu ca doctor beneficiar, nu ai dreptul sa ai o opinie publica in aceasta privinta si nu ai dreptul de a interveni sa convingi oamenii sa se vaccineze! Daca iti place sa promovezi produse, du-te si angajeaza-te la Avon si vinde produse! Dar nu te juca cu viata la milioane de romani! Nu dupa ce ai luat bani, ca sa faci asta!

Practicile de genul asta, ar trebui interzise in toata lumea. Ori esti medic ori agent de vanzari, din doua una!
Reprezentatul OMS din Franta stiu ca primeste 15 000 de euro lunar ca sa impuna regulile si sa impinga populatia spre vaccinare, pentru ca e publica informatia. A explodat si in Franta buba, dar mai rau ca la noi. Pentru ca, lasand deoparte reprezentantul OMS si acolo s-a constatat, cati bani au luat medicii din sponsorizari de la Pfizer, ca si la noi!

Al nostru Rafila, nu stiu cat primeste de la OMS, la noi romanii sunt mai greu de aflat, detaliile de genul asta...

Lui Arafat, stim toti ca ii prieste, inclusiv celor de pe langa el!

Televiziunile stim cat au primit, posturile radio stim cat au primit, absolut toate instrumentele de presa din Romania, stim cat au primit! Cu alte cuvinte, acum deja stim despre toata lumea implicata in acest proces de vaccinare, cat a primit ca sa promoveze, acest spectacol grotesc! Promovare, care este ilegala!

„Dragilor! E greu de acceptat dar am fost vanduti. ” Si nasolia e, ca am fost vanduti ca oile pe maruntiș!
S-a vandut aproape tot din tara! Si am tacut toti!

Daca incearca sa ne vanda si vietile...Eu unul, nu mai tac! Ca sa fie clar!Acum dupa ce am gasit si informatia asta, credibilitatea pentru sistemul nostru de sanatate din Romania, este ZERO!

Aveti mai jos lista "eroilor" care au incasat de la Pfizer si de la alte companii din Grupul Pharma, ca sa tipe la noi sa ne vaccinam! Toti sunt doctori de diverse specializari iar marea lor majoritate, promoveaza vaccinarea experimentala pe noi, romanii!

No comment! Share este suficient! Toata lumea trebuie sa aiba acces la informatie, ca sa inteleaga!
https://www.anm.ro/sponsorizari/afisare-2019/beneficiari