Raport despre efectele vaccinului

Guvernul Marii Britanii admite că vaccinurile au afectat sistemul imunitar natural al celor dublu vaccinați. Guvernul Marii Britanii a recunoscut că, după o vaccinare dublă, nu se va mai putea dobândi niciodată imunitate naturală completă la variantele de Covid - sau, eventual, orice alt virus. Deci haideți să vedem cum începe pandemia „adevărată

În Raportul său de supraveghere a vaccinului COVID-19 din Săptămâna 42, Autoritatea de Sănătate din Regatul Unit admite la pagina 23 că „nivelurile de anticorpi N par să fie mai scăzute la persoanele care se infectează după două doze de vaccin”. Continuă spunând că această scădere a anticorpilor este practic permanentă. Ce inseamna asta?

că vaccinurile nu previn infectarea sau transmiterea virusului (de fapt, raportul arată în altă parte că adulții vaccinați sunt acum infectați mult mai des decât cei nevaccinați). Britanicii descoperă acum că vaccinul afectează capacitatea organismului de a produce anticorpi nu numai împotriva proteinei spike, ci și împotriva altor părți ale virusului după infecție.

În special, persoanele vaccinate nu par să producă anticorpi împotriva proteinei nucleocapsidelor, învelișul virusului, care este o parte crucială a răspunsului la persoanele nevaccinate. Pe termen lung, cei vaccinați sunt mult mai susceptibili la posibile mutații ale proteinei spike, chiar dacă au fost deja infectați și au fost vindecați o dată sau de mai multe ori.

Persoanele nevaccinate, pe de altă parte, vor dobândi imunitate permanentă, dacă nu permanentă, la toate tulpinile presupusului virus după ce l-au contractat în mod natural chiar și o singură dată.

Sursa: https: //assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Primele companii de asigurări se retrag pentru că se confruntă cu un val uriaș de pagube.