S-a constituit Comitetul de inițiativă pentru #LegeaSuveranității!

Dan MV Chitic:

Azi, 24 Mai 2021, am mai făcut un pas către redobândirea demnității noastre.
Astăzi s-a constituit Comitetul de inițiativă pentru #LegeaSuveranității!

Zeci de persoane, din multe din orașe ale țării, din Timișoara, Cluj, Brasov, Piatra Neamț, Galați, Tulcea, Constanța, Craiova, sau Ploiesti dar și din multe altele, au semnat in fata Notarului Public documentul oficial de naștere a Legii Suveranitatii.

Le mulțumesc mult tuturor pentru efortul lor, pentru încrederea și Speranta pe care le-au investit in acest proiect de lege.

Lângă aceștia au mai semnat și Iulian Capsali, Aurelian Popa și Bogdan Alexandru Duca, cel care a și istorisit primul acest eveniment care sper sa devină cu adevărat istoric.

In mod special le mulțumesc și acestora, dar mai ales domnilor Ilie Șerbănescu și Sorin Roșca Stănescu, cei care au dat greutate demersului nostru.

Cu toții, in calitate de membri ai Comitetului de Inițiativă, i-am împuternicit pe cei peste 800 de voluntari sa strângă semnături pentru această inițiativă legislativă populară.

Următorul pas este depunerea proiectului de lege la Consiliul Legislativ și publicarea acestuia in Monitorul Oficial. Apoi va începe strângerea de semnături.

Deloc in ultimul rând le mulțumesc acelor mulți specialiști care au lucrat direct și efectiv la acest proiect de lege și care au optat sa rămână in anonimat.

#LuptaAcumÎncepe pentru redobândirea suveranității noastre!

Va invit și pe această cale să va înscrieți in #ArmataSuveranității la http://VremSuveranitate.ro/ !

#PânăLaCapăt!

Sursa articol: Am facut un pas catre redobandirea demnitatii noastre...