SF PAISIE AGHIORITUL SI PR IUSTIN DESPRE ULTIMELE ZILE ALE OMENIRII DE ACUM

Părintele Filotheu de la mănăstirea Petru-Vodă ucenic al parintelui Iustin Pârvu - despre zilele noastre, boala, vaccin, cip

Ce facem Parinte? Ne vaccinam sau NU?
Raspunsul ni-l dau 2 sfinti
- Sf Paisie Aghioritul, care intrebat acum 30 ani despre sfarsitul lumii a spus ca a aparut o boala pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui, ii vor pune cipul. (sursa cartea - Trezire duhovniceasca - de la Schitul Lacu din Sfantul Munte Athos la pag 195, editia 2006).
- Parintele nostru Iustin Parvu de la Manastirea Petru-Voda a zis - aveti incredere ca Dom­nul va va da put­ere sa mar­tur­isiti pen­tru El. Traim intr-o lume anarhica, intreaga clasa polit­ica este vra­j­masa a lui Hris­tos si slu­ji­toare raului, de aceea numai sim­pla noas­tra vie­tuire, fara sa abdicam de la prin­cipi­ile noas­tre cres­tine, este o mar­tur­isire si o muceni­cie de zi cu zi.

Asadar: NU prim­iti acest vac­cin si nimic ce aduc nou put­er­ile politice de azi. Evreii con­duc lumea si amer­i­canii lucreaza pen­tru ei si cred ca au ajuns sa o stapaneasca deoarece nu mai au nicio sfi­ala; totul este la vedere si sunt con­sti­enti ca nu mai au niciun adver­sar de temut si lupta pen­tru exter­minarea pop­u­latiei, ca cei putini care vor ramane sa se inchine lor. Acum ei stu­di­aza si fac tri­erea iar modul prin care vor dis­tinge oamenii intre ei sunt cipurile. Ai sau nu ai cip? Caci in fond cipul ce este? O arma impotriva omu­lui. Iar noi nu mai avem arme; tinere­tul nos­tru este obosit, incat chiar sa vrea sa se ridice din vraja in care traieste, nu mai are put­ere. Sin­gurele noas­tre arme sunt numai cele duhovnicesti: rugaci­unea, smere­nia, dragostea, dar si mar­tur­isirea. Nu se poate dragoste fara mar­tur­isire. Dragostea este jert­fi­toare, iar noi daca ne temem sa mar­tur­isim ade­varul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nos­tru care este in nesti­inta si noi nu il infor­mam si il lasam sa cada prada aces­tui sis­tem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Bis­erici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dum­nezeu, care isi pun viata pen­tru fratii lor.

De aceea, mamelor, educati-va crestineste copiii si nu ii lasati necon­tro­lati! Nu ii lasati sa isi faca men­drele lor, nu ii lasati prada edu­catiei aces­tei soci­etati, pen­tru ca le-ati asig­u­rat si moartea sufleteasca, dar iata ca si pe cea tru­peasca! Mai degraba iesiti din mijlocul aces­tei soci­etati si va cresteti copiii in dragoste si sim­pli­tate. Sara­cia si greu­tatile va vor intari mai mult si mintea, si sufle­tul, si trupul. Nu vedeti ca prin atatea lib­er­tati si drep­turi ale copilu­lui, ei ajung sa aiba drep­tul de a ti-l ucide, drep­tul de a dis­truge o natie?

Foarte simplu in privinta coronavirusului. Dictionarul medical spune ca nu exista medicamente, remediu sau solutie medicala impotriva lui. De ce? Datorita faptului ca face foarte multe mutatii, se transforma el insusi ca este un virus pleomorfic. Asa spune dictionarul. Acestia se cearta ei insisi cu dictionarul. Ei vin si spun ca " Facem un vaccin pe care va trebui sa-l repetati, care va modifica structura celulei umane, in speta ARN-ul, astfel incat, virusul daca intra in organism sa nu va mai poata afecta" Dar stiti ca daca s-a modificat structura celulei la 3 lucruri trebuie sa se astepte omul: la cancer, la infertilitate, la moarte (slabirea imunitatii).

Pr Iustin a fost categoric - NU VA VACCINATI cu aceste nenorociri. Daca va vaccinati sa va asteptati la aceste 3 urmari. Avem milioane de romani in afara granitelor care, daca vor dori sa se intoarca, li se pune conditia " Trebuie sa va vaccinati ca sa va intoarceti". Sau nu va veti putea angaja pe la institutiile statului, nu veti putea lucra. Ca legea nu ne poate lua apararea pentru discriminare ca se considera ca fiind zadarnicirea combaterii bolilor si gata s-a terminat. Asa ca ganditi-va ce faceti.

Cei mai linistiti sunt acum cei care nu mai trebuie sa plateasca facturi la utilitati si credite adica cei care au o casa a lor, cu pamant, cu gradina lor. Restul ganditi-va foarte bine ca sa nu va vindeti sufletul pentru confortul si comoditatile lumesti. E foarte posibil ca acestea sa fie ultimele zile ale omenirii asa cum o stim si e foarte posibil sa vina cu solutia " Ca sa dovediti ca v-ati vaccinat va punem niste cip-uri". Ca cei care platesc aceste campanii de vaccinare deja au spus-o " Solutia va fi implantarea cu cip-uri"

Pr Iustin, acum 11 ani si-a pierdut pacea ultimelor zile ca sa ne spuna acestea. Toti sfintii ne-au spus. Acum stiti ADEVARUL. Adevarul va va face liberi. Decideti soarta pe care v-o asumati

Sursa - inregistrare audio cu Pr Filotheu, Man Petru Voda https://www.facebook.com/MariusGhidel/videos/306230417465016