Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.pro-romanesc.ro.

Art.1 Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Credintasineam.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”.

Acest portal este dezvoltat si intretinut de echipa www.Credintasineam.ro. Dorim sa prezentam Fapte si atitudini despre valorile crestine, morale si nationale romanesti. Va prezentam o colectie de articole, reportaje, actiuni, marturii si cercetari care sustin sau combat valorile crestine, morale sau nationale ale poporului roman. Vom indica fiecare sursa de preluare in parte, toate drepturile asupra textelor aparțin autorilor, site-urilor, publicatiilor și editurilor, copierea lor în acest site este cu scop informativ, fară interese comerciale sau de altă natură. Fiecare cititor are dreptul sa fie informat si va discerne toate informatiile aflate.

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos (“Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, il parcugeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu echipa www.Credintasineam.ro, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.

Art.5 Drepturi de proprietate intelectuala

Art.5.1 Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor Industriale

Echipa www.Credintasineam.ro se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea autorilor, site-urilor, publicatiilor și editurilor sau a unor terti care sunt specificate la fiecare pagina in parte..

Modelele produselor prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si drepturile conexe, precum si la protectia desenelor si modelelor industriale.

Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si ale lucrarilor si modelelor de instalatii care sunt reproduse acolo sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei utilizari strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de instalatii care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la www.Credintasineam.ro este strict interzisa si constituie infractiunea de contrafacere, care se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Art.5.2 Drepturi de marca

Orice marci mentionate; ele sunt teoretic identificate printr-o majuscula. Acestea sunt folosite de www.Credintasineam.ro, fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor articole, marturii, inregistrari… de www.Credintasineam.ro.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la www.Credintasineam.ro sau de la titularii respectivi constituie infractiunea de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.

Art.6 Informatii despre produse si servicii

Aceste pagini constituie o prezentare generala a stirilor publicate de anumiti utilizatori in parte. Ne alocam dreptul de a evita sa publicam adrese postale sau date personale pentru a proteja utilizatorii. Vom refuza sa publicam anunturi obscene, cu tenta sexuala sau care contin cuvinte de prost gust.

www.Credintasineam.ro isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea noastra, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

Art.7 Servicii

Stirile prezentate pe acest site sunt propuse pentru toti utilizatori din Romania si strainatate. Toate anunturile postate apartin autorilor, site-urilor, publicatiilor și editurilor care le-au postat/afisat/publicat in sursele indicate si acestia isi asuma raspunderea pentru corectitudinea lor.

Art.8 Hyperlink-uri

www.Credintasineam.ro nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.credintasineam.ro si nu este responsabil, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

Art.9 Limitarea responsabilitatii

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, www.Credintasineam.ro, si nici membrii retelei sale, fiecare in parte sau impreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

Informatiile asupra stirilor, modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ. Erori sau omisiuni pot interveni.

Accesul la stirile, declaratiilor si anunturile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

Art.10 Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Art.11 Actualizarea conditiilor generale

www.Credintasineam.ro isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Conditiile Generale. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie prin urmare sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.