Veste uriașă de la Dan Chitic: ”PREGĂTIȚI-VĂ, începe!”

Avocatul suveranist dă românilor o veste mare, care ar putea schimba multe – inclusiv cursul impus României de grupurile de presiune la Bruxelles și Washington
BUCUREȘTI, 16 sept – Sputnik. Acum puțin timp, Dan Chiti a anunțat o veste cu adevărat uriașă: salutarul său proiect legislativ – „Legea Suveranității” a primit AVIZ FAVORABIL de la Consiliul Legislativ.
Semnificativ este că instituția condusă de fostul ministru al Justiției Florin Iordache a luat această curajoasă decizie ieri, pe 15 Septembrie 2021, de Ziua Internațională a Democrației!
”Începe ADEVĂRATA REVOLUȚIE DEMOCRATICĂ ÎN ROMÂNIA!”, scrie Dan Chitic, făcând marele anunț: ”PREGĂTIȚI-VĂ, de săptămâna următoare începe procesul de strângere de semnături!”.
Atenție, Dan Chitic semnalează că ”avem doar 3 luni pentru a strânge cel puțin 150.000 de semnături”.
De ce 150.000 și nu 100.000, cum scrie în Constituție? Dan Chitic este prevăzător: ”Avem nevoie de cel puțin 50% mai multe semnături pentru a învinge previzibilele sabotaje ale sistemului!”.
În acest context, Dan Chitic cere voluntarilor ”să se pregătească!”, și transmite celor care doresc să semneze ”să intre în contact cu voluntarii”.
”Dacă susțineți și sunteți de acord cu principiile promovate de Legea Suveranității înscrieți-vă ca voluntar în Armata Suveranității la http://VremSuveranitate.ro”, scrie Dan Chitic, încheind cu crezul care l-a mânat mereu în viață și în demersurile de apărare a drepturilor românilor: ”Cu noi este Dumnezeu!”.

#LegeaSuveranității a primit AVIZ FAVORABIL de la Consiliul Legislativ în data de 15 Septembrie 2021, de Ziua Internațională a Democrației!

Începe ADEVĂRATA REVOLUȚIE DEMOCRATICĂ ÎN ROMÂNIA!

PREGĂTIȚI-VĂ, de săptămâna următoare începe procesul de strângere de semnături!

... Vezi mai mult